Ruilen
Het kan wel eens voorkomen dat u de bestelling wilt omruilen. Wellicht omdat de kleur toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch wilt omruilen. Wij begrijpen als geen ander dat de keuze uit onze vele mooie modellen, kleuren en materialen best wel eens moeilijk kan zijn. Mocht de aankoop niet bevallen dan mag deze ongebruikt en in originele verpakking op eigen kosten omgeruild worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Houd er rekening mee dat onze producten buiten de maximale afmetingen en volume van de reguliere pakketdiensten vallen. Hierdoor dient u of een transport bedrijf te regelen of u dient de bestelling zelf te komen omruilen in onze winkel. Alle kosten omtrent omruiling zijn voor eigen rekening en kunnen niet op ons verhaald worden.

Let op: Blijkt dat de producten zijn gebruikt, niet in originele verpakking zitten of buiten de omruil termijn aangeleverd worden dan worden de producten door ons geweigerd. Eventuele kosten voor het opnieuw terug sturen zijn voor rekening van de klant.


Retourneren
Hoewel wij graag zouden willen beweren dat u bij Dubbelman Design onmogelijk een miskoop kan doen, kan het toch wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Mocht de aankoop niet bevallen dan mag deze ongebruikt en in originele verpakking op eigen kosten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd worden. U krijgt dan het verschuldigde orderbedrag inclusief bezorgkosten teruggestort binnen 7 dagen mits het product of producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn en aan de retour voorwaarden voldoen.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze winkel zijn voor eigen rekening, het retour transport dient in eigen beheer geregeld te worden. Houd er rekening mee dat onze producten buiten de maximale afmetingen en volume van de reguliere pakketdiensten vallen. Hierdoor dient u of een transport bedrijf te regelen of u dient de bestelling zelf aan te leveren in onze winkel. Alle kosten omtrent retourneren zijn voor eigen rekening en kunnen niet op ons verhaald worden.

Let op: Dit geldt alleen op online bestellingen, bestelling geplaatst in onze winkel zijn hiervan uitgesloten! Blijkt dat de producten zijn gebruik, niet in originele verpakking zitten of buiten de retour termijn aangeleverd worden dan worden de producten door ons geweigerd. Eventuele kosten voor het opnieuw terug sturen zijn voor rekening van de klant.


Adres gegevens
Ruilen & Retourneren

Dubbelman Design®
Expeditieweg 12
6657 KL Boven-Leeuwen

Neem in beide gevallen altijd eerst contact op met onze klantenservice, dit kan per email naar info@dubbelmandesign.nl.