Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Dubbelman Design zijn deze Algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt. Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door Dubbelman Design worden afgeweken. Deze Voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet (of de verkoopovereenkomst).


Garantie
Wij geven op al onze producten standaard een garantie termijn van 12 maanden. Logischerwijze doen wij ons uiterste best om de producten in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat een bestelling schade oploopt tijdens transport waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Dit dient binnen 24 uur na ontvangt gereclameerd te worden per email inclusief bestelnummer en enkele foto’s van het gebrek. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan mag het product ongebruikt en in originele verpakking binnen 7 dagen omgeruild worden voor een ander exemplaar. Na deze periode wordt het product als gebruikt beschouwd en mag deze niet meer omgeruild worden.

Er kan natuurlijk ook iets anders gebeuren waardoor u aanspraak kunt maken op de garantie, ook dit dient u per email aan ons kenbaar te maken inclusief uw bestelnummer en enkele foto’s van het gebrek. Indien het gebrek binnen de garantie valt dan wordt de reparatie kosteloos door ons uitgevoerd. We raden u aan om vooraf kenbaar te maken wanneer het product bij ons wordt aangeleverd ter reparatie. Terwijl u in onze winkel wacht onder het genot van een kopje koffie wordt de reparatie uitgevoerd en kan vervolgens weer direct mee naar huis worden genomen. Bij enkele gevallen moet het product achtergelaten worden, u kunt hierover vooraf bij ons informeren.

Garantie is beperkt tot fabricagefouten, hieronder valt niet de schade ten gevolge van slijtage, oneigenlijk, onzorgvuldig c.q. ondeskundig gebruik, onderhoud, opslag of vervoer. Producten kunnen ten alle tijden ten gevolgen van UV licht verkleuren, dit is uitgesloten van garantie. Hout is een natuurproduct en kan waardoor werken. Garantie is niet overdraagbaar, dat betekent dat de garantie persoonsgebonden is en komt te vervallen wanneer de producten bijvoorbeeld tweedehands worden doorverkocht.


Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of dat u ergens niet helemaal tevreden over bent. We raden u dan aan om de klacht bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dubbelmandesign.nl. Graag de email voorzien van uw bestelnummer inclusief duidelijke omschrijving met eventueel foto’s om uw klacht snel in behandeling te kunnen nemen.


Retourneren online aankoop
Mocht de online aankoop niet bevallen dan mag deze ongebruikt en in originele onbeschadigde verpakking op eigen kosten binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd worden. U krijgt dan het orderbedrag zonder verzendkosten  teruggestort binnen 3 dagen mits het product of producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn en aan de retour voorwaarden voldoen. Verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening van de klant, ook wanneer de bestelling geretourneerd wordt krijgt u de reeds betaalde verzendkosten niet retour.

De kosten voor retour van u thuis naar onze winkel zijn altijd voor eigen rekening, het retour transport dient in eigen beheer geregeld te worden. Houd er rekening mee dat onze producten buiten de maximale afmetingen en volume van de reguliere pakketdiensten vallen. Hierdoor dient u of een transport bedrijf te regelen of u dient de bestelling zelf aan te leveren in onze winkel. Alle kosten omtrent retourneren zijn voor eigen rekening en kunnen niet gereclameerd worden.

Let op: Retourneren en omruilen geldt alleen voor consumenten op online bestellingen, sale artikelen en zakelijke klanten zijn uitgesloten van retourneren en ruilen. Aankopen gedaan in onze winkel kunnen niet retour of omgeruild worden. Blijkt dat de producten zijn gebruik, niet in originele en onbeschadigde verpakking zitten of buiten de retour termijn aangeleverd worden dan worden de producten door ons geweigerd. Eventuele kosten voor het opnieuw terug sturen zijn voor rekening van de klant. Producten die op bestelling gaan zijn uitgesloten van retourneren en ruilen. Banken en vloerkleden zijn uitgesloten van omruilen en retourneren.


Ruilen online aankoop
Het kan wel eens voorkomen dat u een geleverd product of bestelling wilt omruilen. Wellicht omdat de kleur toch niet bevalt, u ontvangt een kapot product of u ziet iets aan een product wat niet naar wens is. Mocht een geleverd product of bestelling niet bevallen dan mag deze ongebruikt en in originele en onbeschadigde verpakking op eigen kosten omgeruild worden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling.

Houd er rekening mee dat onze producten buiten de maximale afmetingen en volume van de reguliere pakketdiensten vallen. Hierdoor dient u of een transport bedrijf te regelen of u dient de bestelling of product zelf te komen omruilen in onze winkel. Alle kosten omtrent omruiling zijn voor eigen rekening en kunnen niet gereclameerd geworden.

Let op: Retourneren en omruilen geldt alleen voor consumenten op online bestellingen, sale artikelen en zakelijke klanten zijn uitgesloten van retourneren en ruilen. Aankopen gedaan in onze winkel kunnen niet retour of omgeruild worden. Blijkt dat de producten zijn gebruik, niet in originele en onbeschadigde verpakking zitten of buiten de retour termijn aangeleverd worden dan worden de producten door ons geweigerd. Eventuele kosten voor het opnieuw terug sturen zijn voor rekening van de klant. Producten die op bestelling gaan zijn uitgesloten van retourneren en ruilen. Banken en vloerkleden zijn uitgesloten van omruilen en retourneren.


Fabricagefouten / oneffenheden
Al onze goederen hebben een kwaliteitscontrole bij de fabrikant ondergaan, indien u toch fabricagefouten, mankementen of oneffenheden aan de geleverde artikelen ontdekt dient dit binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden bij Dubbelman Design. U dient zelfstandig de artikelen naar onze showroom in Boven-Leeuwen te transporteren om omgeruild te worden. Eventuele kosten die gemaakt moeten worden voor het omruilen van een product kunnen niet gereclameerd worden.


Aanbiedingen/overeenkomsten
Alle aanbiedingen van Dubbelman Design zijn vrijblijvend en Dubbelman Design behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.


Voorraad en maatvoeringen
Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en gebruik maakt van een automatisch voorraad systeem kan het voorkomen dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden.

Maatvoeringen worden met de grootste zorg met de hand opgemeten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor eventuele fouten op onze website in bijvoorbeeld product beschrijvingen zoals maatvoeringen en overige informatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 


Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s en inclusief BTW.


Mocht er na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust per e-mail contact op met de klantenservice van Dubbelman Design.