[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zitgarant 3 jaar constructie garantie

Met dit aanvullende service programma hoeft u de komende 3 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw nieuwe aanschaf. U heeft 3 jaar constructie service aan huis.

Heeft u zojuist, of staat nu op het punt een nieuw zitmeubel aan te schaffen. Overweeg dan de aanschaf van ZitGarant 3 jaar constructie service aan huis. Met dit aanvullende service programma hoeft u de komende 3 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wat houdt de 3 jaar Zitgarant van Dubbelman Design in?

De 3 jaar Zitgarant geldt alleen op zitmeubelen. Mocht er zich binnen 3 jaar een constructie probleem voordoen met uw zitmeubel dan heeft u de garantie van een snelle, zorgeloze service bij u thuis.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een nieuw meubel, een kostbaar bezit

Een nieuw zitmeubel is een kostbaar bezit en u wilt hier dan ook jaren plezier van hebben. Met het zitgarant constructie programma heeft u de zekerheid dat u 3 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven aan uw nieuwe aanwinst zonder enige constructie problemen aan uw zitmeubel. Mocht er zich in deze periode toch een constructieprobleem voordoen, dan bent u gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing bij u aan huis.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][vc_column_text]

Wat mag u van deze service verwachten?

Onder deze 3 jaar Zitgarant valt uitsluitend:

 • Het opvullen van losse kussens als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken

 • Het verstevigen of opvullen van zitmeubelen met een vaste zit als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaaninzakken

 • Het vastzetten van losse veren, veringslatten en-/of verenclips in zitmeubelen

 • Het vastzetten van losgeraakte verbindingen

 • Het weer gangbaar maken van bedieningsmechanieken

 • Het repareren van losgemaakte stiknaden

 • Het opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof (indien mogelijk)

 • Het aanspannen van singelbanden of het plaatsen van nieuwe banden

 • Het verwijderen van pilling

 • Het inzetten van losgeraakte knopen

 • Het verhelpen van kraakgeluiden

 • Herstellen van beschadigd regelwerk

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column][vc_column_text]

Hoe komt u in aanmerking voor deze service?

Indien u zitmeubelen na 9 november 2016 bij Dubbelman Design heeft besteld, zal Dubbelman Design u aanmelden voor deze service bij ZitGarant. Zodra zij deze aanmelding hebben ontvangen zal ZitGarant u een persoonlijk Service certificaat toegestuurd. Deze is voorzien van een uniek service nummer. Mocht u in de looptijd van 3 jaar aanspraak willen maken op deze service, dan kunt u een online formulier invullen op hun website. Hoe vollediger u het informulier invult des te sneller uw opdacht in behandeling wordt genomen. Uitgesloten voor deze service zijn meubels bedoeld voor projectmatig gebruik of voor commerciële doeleinden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zitgarant Contact gegevens

Het Service Centre is bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur (op vrijdag van 9.00 – 16.00 uur). Telefoonnummer +31 (0)55 357 5411. U kunt ook een mail sturen naar servicecentre@oranjefurniturecare.com.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Service melding maken” shape=”round” color=”black” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.oranje-concepts.com%2Fservicemelding%2F%3Futm_source%3DActie%2Blijst%26utm_campaign%3D4803968c06-Even%2BApeldoorn%2Bbellen%252C%2Bof%2Btoch%2Bmailen%253F%26utm_medium%3Demail%26utm_term%3D0_6347c41474-4803968c06-217845837|title:ZitGarant|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3767″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]