Media

Bekende Nederlanders bij Dubbelman Design
Door de jaren heen staan al bij talrijke mensen meubelen van Dubbelman Design waaronder een aantal bekende nederlanders.

Monique smit dubbelman design

Monique Smit

In Volendam hebben we al heel wat meubels staan, vanaf nu zit Monique Smit ook op onze prachtige eetkamerstoelen. Monique Smit heeft samen met haar vriend Martijn onze showroom bezichtigd en hebben uitgebreid ons assortiment bekeken. Waarna Monique besloten heeft om voor onze eetkamerstoelen te gaan. Dubbelman Design biedt ook de mogelijkheid om uw bestelling in heel Nederland te laten bezorgen. Hier heeft Monique ook voor gekozen, haar bestelling is direct uit voorraad geleverd en bij haar thuis bezorgd.

Yes-R dubbelman design

Yes-R

Yes-R is niet alleen een geweldige rapper, presentator en acteur maar heeft ook ontzettend veel smaak en verstand van de inrichting van zijn prachtige huis. Wij zijn daarom ook enorm trots om een stukje van zijn huis deel uit te maken met onze geweldige collectie. Dubbelman Design kreeg een persoonlijke rondleiding van Yes-R en zijn vrouw door zijn prachtige stulpje. Daarin zie je direct dat Yes-R niet alleen enorm veel energie in zijn succesvolle carrière steekt maar ook in zijn interieur!

Genevieve Fox

Model en Realityster Genevieve bekend van RTL 5 programma Oh Oh daar gaan we weer heeft onlangs onze collectie bekijken in onze showroom. Na het bekijken van onze collectie heeft Genevieve gekozen voor onze prachtige Queen Ann serie met bijpassende stoelen. Daarnaast heeft ze gekozen voor onze bezorgservice aan huis.

Sasha Visser Dubbelman Design bekende Nederlander

Sascha Visser

Sascha onder andere bekend van de serie Kees & Co en als kandidaat bij Expeditie Robinson in 2011 is onlangs lang geweest met zijn vriendin Giorgia in onze showroom. Na het bekijken van onze collectie hebben zij uiteindelijk gekozen voor een prachtige eettafel uit deze collectie.

robert schoemacher dubbelman design

Robert Schoemacher

Ook Robert Schoemacher heeft voor zijn prachtige nieuwe kliniek in Den Haag gekozen voor de stoelen uit de collectie van Dubbelman Design. Onze interieurstylist heeft samen met Robert Schoemacher zijn kliniek bekeken en daar interieur advies over gegeven.